EVENTS

Cilj Vam je privući pažnju publike i medija? Organizacija Evenata strateški je alat za PR, marketing i komunikaciju za vrlo uspješno prodiranje do ciljane skupine potrošača.

IN & OUT OF STORE PROMOTIONS

Želite li izravan kontakt sa krajnjim potrošačem? In & out of store promocije su idealne za odvijanje na prodajnom mjestu gdje se donose odluke o kupnji ili konzumaciji proizvoda i direktno se cilja na na određenu skupinu potrošača.

SAMPLING

Lansirate novi proizvod i želite da ga kupci odmah mogu isprobati i kupiti? Sampling je najbolji način isticanja prednosti postojećeg proizvoda i privlačenja potencijalnih potrošača. Omogućite neprosrednu komunikaciju s potrošačem na prodajnom mjestu.

MERCHANDISING

Želite što više fizički približiti svoj proizvod kupcu na prodajnom mjestu? Pomoću merchandisinga možete dobiti najbolju poziciju na prodajnom mjestu, a zadatak našeg merchandisera je da postavi proizvode po zadanom planogramu, rotira i dopunjuje proizvode na policama, održava urednosi i vodi zabilješke te bitne parametre aktivnosti konkurencije.