Mjesto rada: Zagreb

DEKRA zapošljavanje d.o.o. agencija je za posredovanje pri zapošljavanju, ispitivanje tržišta i javnog mnijenja te za pružanje intelektualnih usluga. Osnovana je od strane društva DEKRA Arbeit GmbH iz Stuttgarta, a kao dio internacionalne korporacije DEKRA SE koja broji 47.000 djelatnika i ima urede u više od 50 država svijeta.

Za potrebe našeg klijenta tražimo motivirane i odgovorne osobe za rad na pozicijama:
Senior iOS i Senior Android developer (m/ž)
Mjesto rada: Zagreb

U suradnji s našim klijentom, AMODO, vodećim IoT startupom u području automobilskog osiguranja, fokusiranog na segmentaciju prodaje i personalizaciju osiguravajućih paketa koristeći tehnologije i procese IoT-a, AI-a i Gamificationa, imamo 2 otvorene pozicije: Senior iOS Developer & Senior Android Developer.

Prema Financial Timesu, AMODO je odnedavno dospio na listu 5 najboljih insuretech startupa na svijetu: http://www.poslovni.hr/tehnologija/hrvatski-startup-koji-stvara-rejting-voznje-u-top-5-svjetskih-insuretecha-359073

Kako možete postati dio ove priče? Naravno Vašim iskustvom i kompetencijama:

iOS: 3+ godine u Objective C-u i Swiftu
Android: 3+ godine u Javi i Kotlinu

Neke od pogodnosti koje se nude su sljedeće:

  • Fleksibilno radno vrijeme
  •  Pokriveni troškovi prijevoza
  •  Top notch radna oprema
  •  Osiguran budžet za teambuildinge i edukacije u smjeru u kojem se zaposlenici sami žele specijalizirati
  • Kuhinja s nepresušnim izvorima grickalica, kave i voća
  • Garaža za bicikl

 

Traže se zaposlenici koji će biti motivirani raditi sa spomenutim tehnologijama te kojima će biti užitak ući u sam core platforme sa svrhom njene optimizacije.


Rok prijave: 10. 11. 2019.
Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, ostale prijave pohranjujemo u DEKRA bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju.