POSREDOVANJE PRI ZAPOŠLJAVANJU

Jeste li svjesni da je odabir pravog zaposlenika jedan od najbitnijih, ali i najzahtjevnijih zadatka s kojim se kompanije susreću? Prepustite proces posredovanja pri zapošljavanju našem timu certificiranih stručnjaka – psihologa s dugogodišnjim iskustvom u području ljudskih potencijala.

 

AGENCIJSKI RAD / PRIVREMENO ZAPOŠLJAVANJE

Zašto se ne biste fokusirali isključivo na Vaše poslovanje, a brigu o selekciji, administrativnim, pravnim i računovodstvenim poslovima ustupljenih radnika prepustili nama? Zahvaljujući bogatoj DEKRA bazi kandidata, u mogućnosti smo pronaći kadar koji odgovara Vašoj poslovnoj organizaciji, na period koji sami odredite.

 

PSIHOLOGIJSKA PROCJENA / ASSESSMENT I DEVELOPMENT CENTAR

Želite imati cjelokupnu sliku o karakteristikama osobnosti, sposobnostima, kompetencijama i profesionalnim interesima Vaših budućih, ali i sadašnjih zaposlenika? Naš tim stručnjaka procijenit će znanja, vještine, sposobnosti i motivaciju ispitivanih osoba koristeći najsuvremenije metode.

 

ORGANIZACIJSKA KLIMA, KULTURA, ZADOVOLJSTVO I ENGAGEMENT

Znate li da su organizacijska klima, kultura i angažiranost zaposlenika jedni od ključnih elemenata koji izravno utječu na efikasnost Vaše kompanije? Ukoliko svojoj kompaniji želite osigurati stabilan uspjeh, važno je utvrditi faktore zadovoljstva i motiviranosti Vaših zaposlenika kao i stupanj njihove angažiranosti. Ispitivanje organizacijske klime i zadovoljstva zaposlenih kao i ispitivanje angažiranosti/uključenosti zaposlenika provodimo putem DEKRA HR.net aplikacije ili putem klasične „papir-olovka” metode.

 

DEKRA 360° I DEKRA 180°

Želite znati koje su snage Vaših menadžera, ali i koja su područja u kojima se trebaju osobno i profesionalno razvijati? DEKRA 360° je metoda za procjenu radnih osobina menadžera od strane većeg broja suradnika koji čine „puni krug“ oko osobe koja se procjenjuje. Metoda uključuje: procjene nadređenih, procjene suradnika iste razine, procjene podređenih suradnika i samoprocjenu, a provodi se putem DEKRA HR.net aplikacije. Ukoliko ste zainteresirani za procjenu zaposlenika koji nisu na rukovodećim položajima, nudimo Vam metodu DEKRA 180° koja uključuje: procjene nadređenih, procjene suradnika iste razine te samoprocjenu.

 

EMPLOYER BRANDING

Jeste li svjesni da uspješan employer branding dovodi do pozitivne percepcije određenog branda u zajednici što doprinosi povećanju vjerojatnosti privlačenja novih kadrova, a često ima utjecaj i na postojeće zaposlenike kao i na potencijalne klijente? Projekte Employer Brandinga provodimo u uskoj suradnji s klijentom tijekom koje izrađujemo rješenja u potpunosti prilagođena specifičnostima tvrtke klijenta i pripadajuće industrije.

 

OUTPLACEMENT

Prolazi li Vaša kompanija kroz organizacijske promjene uslijed kojih će Vam se pojaviti višak radne snage? Pružite priliku kadrovima koji Vam postaju višak da se što bolje snađu na tržištu rada. Naš tim stručnjaka pomoći će im da u što krećem roku pronađu novo, odgovarajuće radno mjesto.

 

HR CONSULTING

Trebate savjetovanje iz područja upravljanja ljudskim potencijalima? Naš tim konzultanata stoji Vam na raspolaganju.

Za Vas ćemo osmisliti i provesti:

  • Projekte izrade sistematizacija
  • Sustave procjene radnog učinka, kompenzacija i benefita
  • Sociometrijska ispitivanja
  • Coaching rukovodioca
  • Treninge ”mekih vještina”
  • Projekte izrade sustava nagrađivanja
  • Ostale programe i projekte iz područja ljudskih resursa prilagođene potrebama Vaše poslovne organizacije.

 

Zatražite ponudu